BAŞKANIMIZ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

Buradasınız: Haberler - Başkanımız 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı

35 görüntülenme - Tarih: 24.11.2017    YAZDIR

Başkanımız mesajında;

Eğitimin toplumun temelini oluşturan en önemli faktör olduğunu belirten Belediye Başkanımız Alaettin SERDAR, öğretmenlerin de toplumun mimarları olduğuna dikkat çekti.

“Öğretmenlik, sevgi, şefkat ve fedakârlık isteyen kutsal bir meslektir. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz, geleceğimizin büyük güvencesidir. Bir milletin kalkınması, toplumun eğitim düzeyiyle orantılı olarak gerçekleşir. Bu nedenle her toplum eğitimine önem vermek zorundadır. Dolayısıyla kalkınmada ve gelişmede de en büyük pay öğretmenlerimizindir. Ülkemizin dört bir yanında büyük özveri ve fedakârlıkla çalışan öğretmenlerimiz, her türlü takdir ve övgüyü fazlasıyla hak etmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutlar, başarılar ve mutluluklar dilerim” dedi.

Fotoğraflar FOTOĞRAFLAR