BELEDİYEMİZİN ARAÇ PARKINA YENİ İLAVE EDİLEN ARAÇLAR İÇİN KURBAN KESİM TÖRENİ DÜZENLENEREK HİZMETE SUNULDU

Buradasınız: Haberler - Belediyemizin Araç Parkına Yeni İlave Edilen Araçlar İçin Kurban Kesim Töreni Düzenlenerek Hizmete Sunuldu

369 görüntülenme - Tarih: 20.07.2018    YAZDIR

Belediyemiz tarafından araç filosuna kazandırılan vakumlu süpürme aracı, vidanjör, jcb,ve Otomatik Damperli kamyon için Belediye binamızın altında  kurban kesimi yapılarak dualar okundu.

Törene Belediye Başkanımız Alaettin SERDAR, Çayeli İlçe Müftümüz Mehmet UZUN, Ak Parti Kendirli Belde Başkanı Adem KÖSE, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ,  Kendirli Ak Parti eski Belde Başkanı İlyas GÜVELİ, Belediye  Personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Başkanımız Alaettin SERDAR “Beldemize uzun yıllar hizmet verecek olan araçlar, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacaktır. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacaktır. Günden güne gelişen ve büyüyen Beldemizde, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diler, Bu araçların Beldemize kazandırılmasında yardımcı olan değerli büyüklerimize Beldem adına teşekkür eder, Halkımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim dedi.

Açılış konuşmasının ardından Çayeli müftümüz Mehmet UZUN’un dualarıyla Kurban kesimi yapılarak , katılımcılara ikramda bulunuldu.