BAŞKANIMIZ MEVLİD KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

Buradasınız: Haberler - Başkanımız Mevlid Kandili Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı

28 görüntülenme - Tarih: 29.11.2017    YAZDIR

Belediye Başkanımız Sayın Alaettin SERDAR Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı;

Başkanımız  mesajında kandillerin toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri olduğunu belirterek, "İnsanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlid Kandili de bu özel günlerin en başında yer almaktadır. Hep birlikte bir kez daha Peygamber efendimizin doğduğu gece olan Mevlid Kandili’ne ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi duyguların yoğun şekilde yaşandığı bu gecede sevgi, hoşgörü ve dayanışmanın her zaman yüreklerde kalmasını arzu ediyor, aynı zamanda toplumsal huzurun, birlik ve beraberliğin tesisini de sağlayan mübarek kandil gecelerinin beldemiz  halkı   ve tüm İslam alemi  için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Selam ve saygılarımla.

Fotoğraflar FOTOĞRAFLAR